Zekler gehoorbescherming met ingebouwde radio

Download
Oorbescherming ZEKLER 412R
Comfortabele oorbescherming met ingebouwde FM stereo radio. Zorgt ervoor dat de gebruiker naar de radio kan luisteren zonder gestoord te worden van omgevingsgeluid en zonder iemand anders te storen. Verhoogt het comfort en tegelijkertijd de oorbescherming. Voorzien van 3.5 mm AUX audio ingang om bijvoorbeeld een MP3 speler te verbinden. Goede demping bij lage, midden en hoge frequenties. Hoofdbeugel met vorkbevestiging en brede oorkappen zorgen voor een gelijkmatige druk en comfortabel gebruik.
Zekler 412R_NL.pdf
Adobe Acrobat document 346.3 KB
Download
Oorbescherming ZEKLER 412RD
Comfortabele oorbescherming met ingebouwde FM stereo radio en omgevingswaarneming. De microfoon neemt het omgevingsgeluid op zodat u kan horen wat rondom u gebeurt en om de communicatie met uw collega’s te vergemakkelijken. Wanneer het geluid te sterk en dus te gevaarlijk wordt reageert de hoofdtelefoon onmiddellijk en brengt deze het geluid tot een niveau van 82 dB(A). Zeer handig bij omgevingen met sterke of variërende geluiden. U kiest de functies die u wenst (radio of omgevingswaarneming) welke op dat moment het meest bruikbaar is. Voorzien van een 3.5 mm AUX geluidsingang om bijvoorbeeld een MP3 speler aan te sluiten. Perfecte geluidsdemping bij lage, midden en hoge frequenties. De hoofdbeugel heeft een vork bevestiging en de brede kappen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de druk en perfect comfort.
Zekler 412RD_NL.pdf
Adobe Acrobat document 360.6 KB
Download
Oorbescherming ZEKLER 412RDB
Comfortabele oorbescherming met ingebouwde FM stereo radio, omgevingswaarneming en draadloze Bluetooth® technologie om verbinding te maken met uw telefoon en muziek te beluisteren. Wanneer u een telefoonoproep ontvangt wordt de muziek gepauzeerd en de FM radio gedempt. Voor veiligheidsredenen wordt de omgevingswaarneming behouden. Goede demping van lage, hoge en medium frequenties. Hoofdbeugel met vork bevestiging. De brede oorkussens geven een constante beugeldruk en zorgen voor comfortabel gebruik.
Zekler 412RDB_NL.pdf
Adobe Acrobat document 569.0 KB
Download
Oorbescherming ZEKLER 412S
Streaming gehoorbeschermer met uitstekende geluidskwaliteit en zonder afbreuk te doen aan de bescherming. Dankzij de ingebouwde microfoon kan u bellen met de gehoorbescherming aan. De microfoon is ontworpen om te worden gebruikt wanneer u de luidruchtige omgeving kunt verlaten of uitschakelen.
Zekler 412S NL.pdf
Adobe Acrobat document 437.3 KB